Den här rätten inspireras av amerikanska sydstaternas kraftiga smaker som får dina smaklökar att sjunga!
169 kcal/portion
Instruktioner
- Lägg kotletterna i en grund glas- eller plastform. Häll över ananasjuice och soja och täck över formen med plastfolie. Marinera i kylen 3 timmar. Vänd kotletterna då och då.
- Ta upp kotletterna och lägg dem på ett bakplåtspapper på en skärbräda. Släng marinaden. Blanda kajennpeppar, timjan, paprikapulver och svartpeppar i en liten skål. Strö kryddblandningen över båda sidorna på kotletterna.
- Hetta upp en teflongrillpanna på medelvärme och grilla kotletterna 8-10 minuter på varje sida tills de är genomstekta. Lägg över kotletterna på ett fat och täck över med aluminiumfolie, låt vila 5 minuter.
- Sänk värmen och grilla limehalvorna med snittytan nedåt cirka 2 minuter tills de är mjuka och saftiga. Servera kotletterna med limehalvorna.
Publicerat den
9 oktober 2009
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Helt i min smak.