Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajunkryddade fläskkotletter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den här rätten inspireras av amerikanska sydstaternas kraftiga smaker som får dina smaklökar att sjunga! 169 kcal/portion

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg kotletterna i en grund glas- eller plastform. Häll över ananasjuice och soja och täck över formen med plastfolie. Marinera i kylen 3 timmar. Vänd kotletterna då och då.
  2. Ta upp kotletterna och lägg dem på ett bakplåtspapper på en skärbräda. Släng marinaden. Blanda kajennpeppar, timjan, paprikapulver och svartpeppar i en liten skål. Strö kryddblandningen över båda sidorna på kotletterna.
  3. Hetta upp en teflongrillpanna på medelvärme och grilla kotletterna 8-10 minuter på varje sida tills de är genomstekta. Lägg över kotletterna på ett fat och täck över med aluminiumfolie, låt vila 5 minuter.
  4. Sänk värmen och grilla limehalvorna med snittytan nedåt cirka 2 minuter tills de är mjuka och saftiga. Servera kotletterna med limehalvorna.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • maria_wijk 30 oktober 2009

    Helt i min smak.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.