Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cajunsk fiskgryta

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Kör ingredienserna till grönsaksblandningen i en mixer. Gör i en gryta en redning av mjöl och margarin. Sänk värmen och tillsätt grönsaksblandningen. Rör om tills det slutar fräsa. Tillsätt krossad tomat och tomatpasta. Hetta upp och rör om ett par minuter. Tillsätt 2 liter vatten och koka upp. Tillsätt Wine & Pepper Sauce och citronskivor. Sänk värmen och låt sjuda i 2 timmar medan du rör om emellanåt. Krydda fiskbitarna med Tony Chachere's Creole Seasoning och lägg i grytan. Låt åter komma till kokning och sjud långsamt på mycket svag värme i nästan 1 timme. Tillsätt mer vatten om fiskgrytan är för tjock. Tillsätt purjolök och persilja. Servera över kokt ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.