Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Camillas saffranskaka

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 36-48 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

En otroligt enkel och god långpannekaka med härlig smak av saffran!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175 grader.
  2. Smält margarinet.
  3. Vispa samman äggen och strösockret i en stor bunke (det blir mycket smet) tills det blir poröst. Tillsätt resten av ingredienserna och vispa tills allt är blandat. Häll upp i bakplåtsklädd långpanna och grädda mitt i ugnen i 175 grader 30-40 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • gogo 28 november 2008

    Hej. Först var jag skeptiskt till alla ingredienser.....det var väldigt mycket socker, mjöl, bakpulver...så jag tänkte först.....det här kan väl inte stämma??! Det blev som sagt väldigt mycket smet, men det blev perfekt i en långpanna, även om jag inte ville tro det först och kakan smakade himmelskt....advent och jul, saftig och god. Tusen tack för receptet.

  • Smultronsylt 27 januari 2009

    Hej! Tack för detta receptet, det var verkligen kalasgott! :) Gjorde några till Lucia och till jul och alla var mer än nöjda. Mums. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.