Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Carinas silltårta

 
  • Tid: 1 dag 1 timme
Skriv ut

En enkel och jättegod tårta!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka matjessillen, purjolöken, 4st av äggen.
  2. Blanda 1 burk Creme Fraiche med dill ca 1 msk och hacket av purjon och äggen. Bred ut det över en rund kaka, lägg den andra botten över. Blanda 1 burk Creme Fraiche med ca 1 msk Kalles kaviar, bred det sedan över den andra botten. Täck med plastfolie och låt stå över natten i kylskåpet.
  3. Dekorera sedan tårtan med tomater, gurka, dill och ev. räkor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.