Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cashewsallad med avocado

 
  • Serverar: 2-3 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Till kött, fågel, fisk, tofu eller halloumi. Enkelt och gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka potatisen och låt svalna. Spola med kallvatten om du har bråttom. Skölj och eventuellt dela sallad och rucola i lagom storlek och lägg den i en rymlig skål.
  2. Tärna tomater och äpplen, skav tunna "flagor" av moroten. Dela potatisen i lagom bitar. Blanda allt med salladen i skålen.
  3. Gröp och kärna ur avocadon, dela i mindre bitar och blanda ner i salladen. Pressa genast i limesaften, annars mörknar avocadon. Lägg i cashewnötterna.
  4. Droppa över balsamvinäger och blanda runt allt. Klart att servera!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.