Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

champinjonöverbakad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Servera ett got potatismos till.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200 grader. Skala och finhacka löken. Ansa och finhacka champinjoner och persilja. Fräs lök- och champinjonhacket i matfett i en stekpanna. Pressa i potatisen och smaksätt med salt och peppar. Blanda ner persilja, dragon, äggula och ost. Skär kasslern i 4 lika stora bitar och lägg bitarna i en ugnssäker form. Fördela champinjonblandningen över bitarna. Ställ in i ugnen c:a 15 minuter, eller tills rätten har fått fin färg. Servera ett got potatismos till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.