Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Champinjonsallad med senapsdressing

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Supergott och ett underbart tillbehör

Ingredienser

Instruktioner

  1. Borsta och skiva champinjonerna.
  2. Vispa ihop vinäger och senap och pressa ner vitlöksklyftan. Droppa försiktigt ner oljan under vispning. Såsen ska bli gul och krämig. Krydda med salt och peppar och hackad gräslök
  3. Blanda dressingen med champinjonerna och ställ kallt till servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 19 september 2010

    Det här var ett gott recept. Den enda som jag kan anmärka på, kanske, är att jag tycker det var för lite dressing till den mängden svamp. De blev knappt "blöta". Nästa gång kommer jag att öka mängden på den..

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.