Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel champinjonsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gott och GI-riktigt tillbehör till en god köttbit eller kycklingfilé.

Ingredienser

Instruktioner

Rensa och skiva champinjonerna. Stek svampen i smör tills vätskan har kokat in och champinjonerna fått fin färg. Hacka löken och låt den gå med i stekpannan ett par minuter. Ta av pannan från värmen. Salta och peppra. Blanda i ruccolasallad efter tycke och smak samt västerbottenost.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.