Kompakt chokladig brownie botten täckt med philadelphia ost resulterar i en härlig cheesecake brownie.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 180 grader. Täck en fyrkantig (20x20) form med foliepapper och smörj formen. Lägg åt sidan.
- Smält smör och choklad i en liten kastrul, rör om tills den är slät. Låt svalna.
Vispa ihop socker, ägg och vanilj extrakt. Tillsätt choklad blandningen och vispa slät. Sikta i mjöl, kakao och salt och rör ihop tills allt blandats. Häll smeten i formen och lägg åt sidan.
- Frosting:
Vispa ihop philadelphia, socker, ägg och vanilj extrakt tills det blir slät.
- Skeda över klumpar (med hjälp av en sked) cheesecake på brownie smeten och ta en kniv och skär runt. Det blir fina mönster när man sedan skär upp den. Grädda i ugnen i ca 35 minuter, tills konsistensen är fast. Låt svalna helt innan den skärs upp.
Publicerat den
18 augusti 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
den var god . men ska man verklig att philadelphia ost ugnen ..
Dessa är såååå goda! Men har tyvärr fått dem för kladdiga ett antal gånger. Men smaken är lika god för det.