Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cheesecake Crème Bonjour

 
Skriv ut

Garnera med olika frukter och bär. Tag det som är aktuellt för säsongen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet, blanda i farinsocker och kanel. Krossa kexen och blanda ner i margarinsmeten. Klä en pajform (med löstagbar kant) med smulblandningen och ställ kallt.
  2. Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Vispa ihop rumsvarmt Crème Bonjour och Crème fraiche. Tillsätt saften och rivet skal från citronen.
  3. Dela äggen och rör ner gulorna och sockret i smeten. Vispa äggvitorna till hårt skum. Krama ur vattnet från gelatinet och smält det på svag värme. Låt det svalna något och häll det i en fin stråle ner i smeten. Vänd ner äggvitorna i smeten.
  4. Häll smeten i den kexklädda formen. Ställ kallt så att den stelnar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.