Garnera med olika frukter och bär. Tag det som är aktuellt för säsongen.
Instruktioner
- Smält margarinet, blanda i farinsocker och kanel.
Krossa kexen och blanda ner i margarinsmeten.
Klä en pajform (med löstagbar kant) med smulblandningen och ställ kallt.
- Blötlägg gelatinet i kallt vatten. Vispa ihop rumsvarmt Crème Bonjour och Crème fraiche. Tillsätt saften och rivet skal från citronen.
- Dela äggen och rör ner gulorna och sockret i smeten. Vispa äggvitorna till hårt skum. Krama ur vattnet från gelatinet och smält det på svag värme.
Låt det svalna något och häll det i en fin stråle ner i smeten. Vänd ner äggvitorna i smeten.
- Häll smeten i den kexklädda formen. Ställ kallt så att den stelnar
Publicerat den
12 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar