Cheesecake med en fyllning av vit och mörk choklad, färskost och kesella.
Garnera med chokladrullar och vinbär.
Instruktioner
- Ugn 175°
- Mixa eller krossa kexen. Blanda i smält smör och tryck ut i en form med löstagbar botten.
Grädda i 10 minuter och låt kallna.
- Fyllning:
Smält den vita chokladen över vattenbad.
Hacka den mörka chokladen.
- Vispa ihop färskost, kesella och socker.
Rör försiktigt i den vita chokladen och rör sedan i den hackade chokladen.
- Häll smeten i formen och låt stå i frysen i 4 timmar.
- Garnering:
Smält chokladen över vattenbad.
Häll ut chokladen på en skärbräda och låt stelna i rumstemperatur. Hyvla fina rullar av chokladen med osthyvel.
- Ta ut cheesecaken ur frysen 30 minuter före servering och garnera med chokladrullar och vinbär.
- Smaklig måltid!
Publicerat den
18 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar