Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chèvrebakelse med baconinlindad dadel

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Mordgott! En Sauvignon Blanc till skadar inte!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda crème fraiche, grädde, kummin, salt och maizena i en kastrull och koka upp. Dra av spisen, skala bort det vita från chevren och smula ner osten i smeten och mixa till en len smet. Vispa sedan ner äggen och gulorna. Häll i en smord eller plastad ugnsfast form och baka av i 120 grader i ca 25-35 min.
  2. Linda bacon runt dadlarna och fäst med tandpetare. Stek i ugn 180grader i 10-15 min. Serveras varm, gärna med en liten örtsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.