Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chèvrefylld fläskfilé med vinsky

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Låter jättegott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175º
  2. Gör en skåra, nästan igenom, längs filén. Blanda chèvre och persilja och fyll i skåran. Fäst ihop skåran med cocktailpinnar eller bind ett steksnöre runt om. Bryn köttet runt om i fettet i en stekpanna, salta och peppra. Lägg över filén i en ugnssäker form och stek den i mitten av ugnen ca 15 minuter.
  3. Tag ut köttet och låt det vila övertäckt ca 15 minuter innan det skärs upp. Sila skyn från formen i en kastrull och tillsätt buljongen och vinet utrört med potatismjölet. Koka upp under omrörning och smaka av med salt och peppar.
  4. Servera med ris, salladsblad (med lite olja, salt och peppar) och bönor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.