Puddingen är krämig och mild och chevresmaken passar perfekt till den friska päronsalladen.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
Ta bort skalet på getosten och mixa osten, vispgrädden, kesella och ägg i en matberedare eller med mixerstav.
Smaka av blandningen med framförallt peppar, det behövs inte så mycket salt eftersom osten är ganska salt.
- Häll upp i fyra små smorda ugnsfasta formar. Ställ formarna i vattenbad tex. i en långpanna eller i en större gratängform och baka i ugnen ca 40 minuter.
- Gör undertiden päronsalladen. Skala och skär päronen i klyftor. Hacka löken fint och blanda med sallad och päron.
Rör ihop en dressing på olja, balsamvinäger, salt och peppar.
- Stjälp upp puddingarna på tallrikar och fördela salladen. Ringla dressingen på sallad och tallrik.
Publicerat den
9 juli 2009
Liknande recept
Skriv kommentar