Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken adobo Filippinsk rätt

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Min mors recept.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg i kycklingen i gjut järns gryta. Skär löken i stora skivor och i med det i grytan. Häll vatten så det precis täcker allt i grytan. Häll i 1 dl soja och 1- 2 msk ättika. Var försiktig med ättikan, prova dig fram själv. I med buljongen, kryddorna. Och låt nu detta stå och puttra tills allt vatten har sjunkit ner till en tjock röra.
  2. Severas med jasmin ris. Smaklig måltid.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • fred28 10 februari 2011

    man kan bryna potatis o morot lite lätt för o sen koka med så blir grytan lite nyttigare jag brukar också lägga i lite persilja i slutet så man får lite gröna örter i också lite fusion

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.