Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken drumsticks med coleslawsallad

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Sportlovet är här... Dessa chicken drumssticks är ätklara grillprodukter och enkla att tillaga. Bara att tina upp och värma i ugnen eller mikron. Servera dem gärna tillsammans med en sallad eller pasta. Du kan också ta med dem till skidbacken och äta dem kalla. Servera dem med coleslawsalladen, enlare kan det inte bli. Upplysningsvis finns dessa smakerna att köpa: barbecue, grillkryddade och pepper & passion.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla vitkålen, koka upp två liter vatten och slå över vitkålen, låt stå i fem minuter. Häll kålen i ett durkslag och pressa ur vattnet ur kålen med händerna.
  2. Blanda majonnäs, crème fraiche, fransk senap, pressad citron och hackad persilja, smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda med vitkålen och servera med drumsticks och ev. lite rädisor.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.