Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chicken Milano

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

norditaliensk kycklingfilé

Ingredienser

Instruktioner

Kyckling: Banka ut filéerna till tunna skivor. Skär osten i bitar och lägg i mitten på varje filé. Vik in kanterna och rulla ihop. Bind ihop med hushållssnöre. Sätt ugnen på 175°C. Panering: Vispa upp ägg i en skål. Häll mjöl och ströbröd på varsitt fat. Rulla filéerna först i mjöl, doppa dem i ägg och slutligen i ströbröd. Salta och peppra. Tillagning: Hetta upp smör i en stekpanna och bryn kycklingfiléerna på hög värme tills de fått fin stekyta. Lägg över i ugnsfast form och sätt i ugn i 20-30 minuter. Tillbehör: Förbered under tiden ev. sås och andra tillbehör. Passar till kokt ris,kokta grönsaker och gräddsås med chilismak

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.