Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili och limemarinerad fläskkarré

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Fläskkarré är ett populärt och gott kött att grilla. Marinera först i denna marinad med bl.a. chili & limekryddan ett par timmar, lägg sedan köttet på grillen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs lökhack och pressad vitlök i olja i en stekpanna. Blanda med olivolja, tomatpuré, chilisås, chili och limekrydda, salt, peppar och socker till en marinad. Häll över i en bunke, lägg i köttet och blanda väl. Låt köttet marinera 1-2 timmar. Ta upp och torka av det. Grilla 5-6 minuter på varje sida.
  2. Njut av köttet tillsammans med en god kall sås, potatisklyftor och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.