Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili och limesill

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Frisk smak mycket god.

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp lagen och låt kallna. Skölj sillen och låt rinna av. Tvätta limen noga och skär den i skivor. Skiva chilin och purjolöken samt plocka bladen av koriandern. Varva sill, chili, lime, purjolök och koriandern i en burk, häll över lagen och sätt på lock. Sillen är färdig efter ett dygn, men blir godare om den får dra ett par dagar.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Grillat 3 mars 2012

    Klar favorit! Frisk, syrlig och hetta. Tycker denna passar bättre till midsommar än julbordet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.