Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chili torsk med kokt potatis

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grymt god fiskrätt, smakrik. Går att sätta annan fisk med, eller kanske kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

Fräs lök, vitlök och ingefära i smör och rapsolja. Tillsätt chili, gurkmeja och kokosmjölk. Salta och låt sjuda några minuter. Red av med maizena. Salta och peppra fisken och tillsätt den sedan i såsen. Sjud sakta till den är klar. Serveras med kokt potatis, eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.