- Serverar: 4 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Detta är ett recept typiskt Canariskt det är lätt att laga och är väldigt god effter min smak men pröva du ocksâ och ge en kommentar.
Instruktioner
- Börja med att skala potatisen och koka den sedan med lite salt och saffran i 10 minuter,häll av vattnet och låt potatisen kallna.
- Fram med en stekpanna hacka 1 lök och även paprikan fint olja i pannan i med lök och paprika rör om några minuter därefter torsken och tonfisken rör om så att torsken blir finfördelad ställ åt sidan.
- Nu är det dags att holka ur potatisarna med en tesked går det bra därefter fyller vi dem med fiskblandningen och toppar med lite ströbröd för att låsa fyllningen.
- Tag nu fram en kastrull som potatisen får plats i på botten,i denna börjar du med att fräsa 1/2 lök finhackad tillsammans med paprikapulver och persilja en liten stund i med vinet och därefter potatisen koka på svag värme i ca: 8 minuter, servera på fat och njut maten och tänk på Syden.
Publicerat den
2 mars 2013
Liknande recept
Skriv kommentar