Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chiligurka med färskost

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

Färskosten kan göras helt klar dagen före men gurkan bör göras samma dag som kalaset.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förbered färskosten dagen innan. Låt yoghurt och crème fraiche rinna av i ett kaffefilter ca 8 timmar i kylskåp.
  2. Blanda sedan i vitlök och gräslök. Smaka av med salt och peppar.
  3. Fräs chilin i olivoljan. Häll över i en bunke och låt kallna.
  4. Skär gurkan i ca 16 tjocka skivor och blanda ihop med chilin. Rör om ordentligt så att chilin fastnar på gurkan.
  5. Lägg skivorna på ett fat och klicka på färskosten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.