Om fisken är fryst bör den halvtinas och skivas. Lägg fisksken i en traktörpanna. Blanda övriga ingredienser och bred över fisken. Låt stå 15-20 minuter. Vänd på fisken några gånger under tiden. Sjud därefter under lock i 5-7 minuter. Servera med ris.
Vilken toppengod middag!! Nyttig och lättgjord. Man kan använda vilken fast vit fisk som helst. Det blir mycket saftigare än det låter.
bjboman2 oktober 2011
Oj wow, VILKEN god fisk det blev! Vi var liite fundersamma för vi tyckte inte den skulle smaka något med så lite kryddor i, men hej du. VILKEN suuuupergod fisk. En solklar 5:a, den kommer vi att äta fler gånger jag lovar.
Vilken toppengod middag!! Nyttig och lättgjord. Man kan använda vilken fast vit fisk som helst. Det blir mycket saftigare än det låter.
Oj wow, VILKEN god fisk det blev! Vi var liite fundersamma för vi tyckte inte den skulle smaka något med så lite kryddor i, men hej du. VILKEN suuuupergod fisk. En solklar 5:a, den kommer vi att äta fler gånger jag lovar.