Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilimarinerad torsk

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

Ingredienser

Instruktioner

Om fisken är fryst bör den halvtinas och skivas. Lägg fisksken i en traktörpanna. Blanda övriga ingredienser och bred över fisken. Låt stå 15-20 minuter. Vänd på fisken några gånger under tiden. Sjud därefter under lock i 5-7 minuter. Servera med ris.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Heisjo 28 september 2009

    Vilken toppengod middag!! Nyttig och lättgjord. Man kan använda vilken fast vit fisk som helst. Det blir mycket saftigare än det låter.

  • bjboman 2 oktober 2011

    Oj wow, VILKEN god fisk det blev! Vi var liite fundersamma för vi tyckte inte den skulle smaka något med så lite kryddor i, men hej du. VILKEN suuuupergod fisk. En solklar 5:a, den kommer vi att äta fler gånger jag lovar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.