Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilipanna med vildris

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Gott gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och kärna ur chilin. Skala och finhacka vitlök och gul lök. Fräs chili och lök i oljan i en traktörpanna eller kastrull.
  2. Tillsätt köttfärsen och låt fräsa med tills den börjar få färg och blivit smulig. Strö över tacomixen och tillsätt ris och vatten. Låt puttra under lock ca 20 minuter.
  3. Skölj och tärna tomaterna. Blanda ner tomater och majs. Servera med tortillabröd och en god sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.