Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk med avokado

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En vacker rätt som du enkelt kan göra

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 200°. Skär fisken i portionsbitar. Lägg dem i en ugnssäker form och strö över salt. Skala och hacka vitlöken. Kärna ur och hacka paprikan. Smält smöret i en kastrull. Fräs vitlök och paprika någon minut. Rör ner persiljan och häll blandningen över fisken. Stek i mitten av ugnen i 15 – 20 min. Kärna ur, skala och hacka avokadon. Ta ut fisken och strö över avokado och citronskal. Servera med ris, gärna blandat med vildris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.