Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilispätta med ärtris

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En kryddstark rödspätta

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Salta, vik ihop filéerna och lägg dem i en lätt oljad ugnsfast form. Finhacka vitlök, rödlök, urkärnade paprikor och chilifrukt samt koriander. Fräs det i oljan i en stekpanna. Rör ned limesaft och honung samt eventuellt lite salt. Smaka av. Lägg blandningen över fisken och ställ in formen i mitten av ugnen och stek ca 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.