Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Holländsk skaldjursstuvning med ärtris

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Jättegod maträtt som dessutom är snabblagad. Har bjudit på det som "kvällsgodis"

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att sätta på riset och gör såsen under tiden det kokar
  2. Tillaga såsen enligt anvisningar på påsen, men öka ev. vätskemängden något. Blanda ner krabba, musslor och ev. räkor och rikligt med finklippt dill i såsen. Blanda det kokta riset med gröna ärtor. Servera stuvning och ris var för sig

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.