Blanda mjöl och salt i en skål. Tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämn smet. Vispa
ner resten av mjölken och äggen. Låt svälla ca ½ timme. Smält smör i stekpanna och grädde ca 12 crepes.
Musslorna:
Kontrollera att musslorna lever genom att skalet är helt och att öppna musslor sluter sig när man stöter dem i diskbänken. Drag bort ev "skägg" och skölj väl. Skala och hacka löken och fräs den i smöret. Lägg i musslorna och låt fräsa med ca 1 minut. Slå på vin och vatten och låt koka under lock ca 3-4 minuter tills musslorna öppnat sig. Luft ur musslorna, plocka dem ur skalen och ställ kallt.
Koka samman musselfonden tills 2 dl återstår. Slå på grädden och koka ihop tills ca 3 dl återstår. Red av såsen lätt med maizena redning. Sila. Värm skaldjuren i musselsåsen fyll pannkakorna, rulla ihop. Hit kan man förbereda. Värm crepesen i ugnen ca 7-8 minuter.