Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chilispjäll med lök och paprika

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Enkelt o gott blir detta

Ingredienser

Instruktioner

Gnid in köttet med citronsaft och salt. Lägg det i en genomfuktad lergryta. Skala löken. Skölj paprikorna och ta bort fröhuset. Skär dem i bitar eller ringar. Lägg lök och paprika bland köttbitarna. Blanda alla ingredienserna till såsen och häll på den. Lägg lock på grytan och ställ den i ugnen Sätt den på 200 grader och låt gry­tan stå i ca 1 1/2 tim. Strö persilja över. Bjud kokt ris och grönsallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.