Ge dina gäster en oförglömlig matupplevelse både ifråga om smak och färg.
Instruktioner
- Marineringstid: 1 dygn
- Marinad: Ta bort skalet från mangon och finhacka fruktköttet. blanda mango, chipotlepasta, vin, vatten och socker i en kastrull och låt koka 2-3 minuter. Mix med mixerstav till en slät sås.
- Putsa fläskfilén fri från hinnor. Ta undan 1 ½ dl av mangosåsen till servering. Lägg ner filén i resten av såsen och låt marinera 1 dygn.
- Potatissallad: Skala och skär potatisen i tärningar. Strö på salt. Blanda potatisen med resten av ingredienserna och låt vila en stund.
- Ta upp filéerna ur marinaden. Salta och pepppra och grilla ca 15 minuter runt om till 68 grader innertemperatur. Låt köttet vila ca 15 minuter inlindat i folie. Servera köttet tillsammans med potatissalladen och mangosåsen och ev en god sallad.
Publicerat den
21 mars 2011
Liknande recept
Skriv kommentar