Instruktioner
Sätt ugnen på 225gr. Smält margarinet i en kastrull.
Vispa ägg och socker pösigt.
Rör ner margarinet och mjölken.
Blanda vete, kakao, bakpulver, vanillinsocker och apelsinskal.
Rör försiktigt ner blandningen i ägg smeten. Bred ut smeten i en smörpappers klädd långpanna, ca 30*40cm.
Grädda i ugn 10-15 min.
Strö lit strösocker på ett bakplåtspapper. Stjälp upp kakan. Dra av papperet. Pensla med lite kall vatten om de inte lossnar.
Gör krämen:
Smält margarin i en kastrull.
Tillsät grädde,socker,vetemjöl och kakao. Koka krämen tills den tjocknar ca 5 min. Bred den över kakan. strö över hackade nötter. Skär kakan i ca 30 bitar. Servera med lätt vispad grädde.
Hallå, hallå! :) Här sitter jag och sparar en himla massa recept från dig. Himla gott och vad duktig du är! Jag går fortfarande skola men lagar mat varje dag. varför hittade jag inte åt dina recept tidigare ! ;)