Dom är jättegoda!!
Det går bra att använda vilken sylt du vill.
Instruktioner
- Smält smöret, häll det över havregrynen. Låt svälla ca 1 tim.
Vispa samman ägg och socker.
tillsätt havregrynsblandningen och mjölet blandat med bakpulvret. Rör om ordentligt. Klicka ut smeten på 2 bakpappersklädda plåtar. Grädda mitt i ugnen ca 10 min i 175 g. Låt svalna.
- Vit chokladkräm: Koka upp grädden med lingonsylten. Ta grytan från värmen och tillsätt chokladen bruten i små bitar.
Rör tills den smält.
Droppa i några droppar röd karamellfärg. Låt krämen stelna i kylen tills den fått bredbar konsistens.
Lägg ihop kakorna två och två med kräm emellan. förvara dem i frysen tills de ska serveras.
Publicerat den
6 augusti 2008
Liknande recept
Skriv kommentar