Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och havrekakor

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Knapriga och inte allt för söta.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda margarin, strösocker, farinsocker, vanillinsocker och ägg i en mixer.
  2. Kör blandningen tills den blir ljus och luftig.
  3. Rör ihop grahamsmjöl, vetemjöl, havregryn, och bakpulver i en bunke.
  4. Häll ner i mixern tillsammans med chokladhacket.
  5. Mixa väl.
  6. Forma smeten till små bullar med hjälp av en tesked.
  7. Rulla bollarna i solrosfrön och lägg dem på en bakplåt med lite mellanrum.
  8. Grädda i mitten av ugnen i 10 min i 190 grader.
  9. Låt kakorna svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.