Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad pannacotta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Ljuvligt god

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förberedelsetid: 15 min Tillagningstid: 10 min Färdigt på: 3 tim 25 min
  2. 1. Blötlägg gelantinbladet i en skål med vatten i cirka 5 minuter. Koka undertiden upp grädde och socker. Ta bort kastrullen från värmen och låt stå 10 minuter under lock.
  3. 2. Ta upp gelantinbladet och krama ur vattnet. Lägg ner det i den varma grädden och rör om så att det smälter.
  4. 3. Hacka chokladen och lägg i bunke. Häll över den varma gräddblandningen och rör om väl.
  5. 4. Häll upp i 4 koppar eller glas och ställ dem kallt i kylen cirka 3 timmar tills de stelnat helt. Servera med färsk frukt, gärna hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.