Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad snäckor

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Vetebullar med choklad fyllning, toppat med pärlsocker och solrosfrön " Ungdomarnas favorit "

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula sönder den rumsvarma jästen i bunken. Smält margarinet Häll mjölken över margarinet och låt bli fingervarmt. Socker, salt, kardemumma, mjölet.
  2. Arbeta degen kraftigt (ca 7 min om man har assistent) Låt jäsa övertäckt i 40 minuter ( Dax att starta ugnen, sätt den på 250 grader i 8-10 minuter)
  3. Kavla ut , och bred över fyllningen. Rulla ihop och gör snäckor. Pensla med ägg, strö över solrosfrö och pärlsocker.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.