Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad Toast

 
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Onyttigt och fullt med kalorier, alldeles underbart när det gäller choklad! Synda och njut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till 175°C. Slå sedan i ägg, socker, grädde, mjölk, vaniljextrakt, kanel och muskot i en stor skål och låt vila.
  2. Skär brödet i ganska tjocka bitar och gröp ur en aning i mitten så att det blir en liten ficka i mitten av brödet. Fyll fickan ordentligt med choklad och lägg den andra brödskivan ovanpå. Lägg sedan de fyllda brödskivorna i skålen med äggblandningen där de får dra i någon minut. Stek dem sedan försiktigt i smör tills de blir gyllenbruna.
  3. Lägg slutligen denna chokladtoast på en ugnsfast form och låt den stå i mitten av ugnen i cirka 10 minuter tills chokladen smält ordentligt. Serveras lämpligen med lönnsirap och grädde.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.