Onyttigt och fullt med kalorier, alldeles underbart när det gäller choklad! Synda och njut!
Instruktioner
- Värm ugnen till 175°C. Slå sedan i ägg, socker, grädde, mjölk, vaniljextrakt, kanel och muskot i en stor skål och låt vila.
- Skär brödet i ganska tjocka bitar och gröp ur en aning i mitten så att det blir en liten ficka i mitten av brödet. Fyll fickan ordentligt med choklad och lägg den andra brödskivan ovanpå. Lägg sedan de fyllda brödskivorna i skålen med äggblandningen där de får dra i någon minut. Stek dem sedan försiktigt i smör tills de blir gyllenbruna.
- Lägg slutligen denna chokladtoast på en ugnsfast form och låt den stå i mitten av ugnen i cirka 10 minuter tills chokladen smält ordentligt. Serveras lämpligen med lönnsirap och grädde.
Publicerat den
20 mars 2008
Liknande recept
Skriv kommentar