Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbiscotti med rostade nötter

(1 kommentar)  
  • Serverar: 55-60 portioner
Skriv ut

Förvara i tättslutande burkar i skafferiet

Ingredienser

Instruktioner

Rosta nötterna i en torr stekpanna. Lägg dem i en handduk och gnugga av skalen. Blanda samtliga ingredienser förutom ägg och nöthack i en rymlig bunke. Gör en fördjupning i mitten och knäck i äggen. Arbeta samman till en deg. Knåda in nötterna. Tillsätt ev. mer mjöl, degen är lite kladdig. Dela degen i tre lika stora delar och forma delarna till längder lika långa som plåten. Placera dem på bakpappersklädd plåt och grädda mitt i ugnen ca 20 min. Ta ut och skär längderna i sneda bitar. Vänd snittytorna uppåt och torka i 10 minuter ytterligare på varje sida. Låt skorporna torka lite i eftervärmen.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Varg218 16 september 2010

    Låter jättegott, men vad ska det vara för ugnsvärme?

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.