Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbomber

 
Skriv ut

Lite salt, lite sött

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger ca 30 st
  2. Krossa turkisk peppar i en mortel till fint kross. Smält nougat och 150 g av den ljusa chokladen. Blanda turkisk peppar och choklad, häll upp i en smord form. Ställ svalt ett par timmar. När kakan stelnat, skär de i ca 30 bitar och forma till kantiga bumlingar med handen.
  3. Smält resterande choklad. Rulla bumlingarna i chokladen så att det täcker runt om.Rulla dem därefter i lakritsströsslet och låt stelna innan de serveras.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.