Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbomb med kaffe och vanilj

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Var i världen dricker man mest kaffe? Nej, svaret är inte Italien eller USA. Det gör man i Norden, i Sverige och i Finland.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa gulor, mjöl och socker slätt. Vispa ner mjölken sakta. Värm till krämen tjocknat (5-10 min). Låt svalna. Dela i tre delar, smaksätt en med vanilj, en med choklad, en med espresso och vänd ner grädden.
  2. Frys i 1 1/2 timme.
  3. Rör om en av krämerna, häll i en form och frys i 1 timme. Upprepa med nästa smak och fyll på, lager för lager.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.