Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladfyllda dubbletter

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Chokladkakor med fyllning av smör, äggulor och kakao.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 175 grader
  2. Skålla och mal mandeln. Blanda den med siktat florsocker.
  3. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner dem i mandelblandningen. Klicka med tesked ut små kakor ej för tätt.
  4. Grädda mitt i ugnen ca 10 minuter.
  5. Lossa genast med en vass kniv rör margarin och socker poröst. Blanda i äggulor och kakao sist kaffet. Bred chokladkrämen på kakornas undersida och lägg ihop dem två och två. Garnera gärna med lite riven blockchoklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.