Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladig cheesecakemousse

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegod och enkel äggfri dessert.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden till ett hårt skum med elvisp i en bunke. Ställ in i kylskåpet.
  2. Smält chokladen i vattenbad
  3. Blanda försiktigt grädde med mascarpone och rör långsamt ner i den smälta chokladen.
  4. Häll upp moussen i vackra glas och dekorera med några goda chokladkex. Ställ in i kylskåp ca en halvtimme innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.