Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkaka (kladdkaka)

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

Helt okej.

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl, kakao och vaniljsocker, rör ner blandningen i äggsmeten. Vänd till sist i matfettet. Häll smeten i en rund glasform, ca 27 cm i diameter. Grädda på full effekt i 8-10 minuter i microugn. Vrid formen en gång under tillagningen. Eller i ugn 175 º i 15-20 minuter. Låt kakan svalna och låt den stå kallt till servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.