Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladkanelkakor med pumpafrön

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Pumpafrön ger en god knaprighet mot den mjuka chokladkakan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Vispa smör och rörsocker poröst. Tillsätt äggen, ett i taget. Blanda de torra ingredienserna och rör ner dem. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna, ca 30x45 cm. Pensla smeten lätt med uppvispat ägg och strö över pumpakärnorna.
  3. Grädda mitt i ugnen 12-14 minuter. Låt kakan sätta sig i ett par minuter innan den skärs i långsmala rutor. Låt kallna på plåten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.