Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse och jordgubbssalsa

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

En supergod dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad. Chokladen och kesellan blandas. Rör ner grädden
  2. Sätt i små serveringsglas i kylen ca 2 tim.
  3. Sedan tärnar du frukterna. Blandar ihop dom och sedan slår du över 2 tsk honung. Låt dra en stund. Sedan är det bara att skeda över salsan över moussen innan servering!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.