Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit chokladmousse och jordgubbssalsa

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 2 timmar 15 minuter
Skriv ut

En festlig men väldigt enkel efterrätt, som man kan göra i förväg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa grädden. Smält chokladen i vattenbad eller i mikron enligt anvisning på förpackningen. Blanda den smälta chokladen med kesellan. Rör ner grädden.
  2. Fördela fyllningen i små glas och ställ i kylen att stelna minst 2 timmar.
  3. Blanda alla ingredienser till salsan. Låt den dra i kylen. Skeda den över moussen vid servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.