Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Vit Chokladmousse med getost och jordgubbar

 
  • Serverar: 8-10 portioner
Skriv ut

En efterrätt som alltid går hem. Enkel och väldigt god!

Ingredienser

Instruktioner

1. Koka upp 2 dl grädde med en vaniljstång. Ta bort vaniljstången och låt svalna. 2. Lägg gelantinbladet i kallt vatten i några minuter. Kläm ur vattnet ifrån gelntinbaldet och blanda (vispa) den med den avsvalnade grädden. 3. Smällt chokladen i vattenbad och blanda i getosten. 4. Blanda nu allt med 2 dl uppvispad grädde. 5. Låt stelna i kylen några timmar. 6. Servera med färska jorgubbar(eller andra röda bär) och choklad/kolasås.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.