Ser god ut. Ska prova i midsommar.
Instruktioner
- Blanda snabbt samman degen i en matberdare eller för hand.
- Kavla ut den efter formen, lägg i och nagga.
- Sätt formen i kyl minst 30 minuter.
- Grädda i 200º ca 20 minuter eller tills den fått fin färg och är genomgräddad. Låt kallna.
- Smält den vita chokladen enl. anvisningar på förpackningen. Låt svalna något rör i lätt vispade äggulor.
- Vispa grädden tills den tjocknar (ska var tjock men inte grynig).
- Rör i hälften av i den rumstemererade chokladmassan, blanda väl. Vänd ner resterande grädde med stora tag till en fluffig massa.
- Häll moussen över bottnen i formen och bred ut jämnt. Sätt in övertäckt i kyl ett par timmar eller över natten för attt stelna.
- Garnera med jordgubbar
Publicerat den
18 juni 2008
Liknande recept
Skriv kommentar