Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Min sambo Malin bakade de här goda chokladmuffinsarna när vår son Emil fyllde 3 år...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna. Vispa smör och socker poröst. Blanda sedan i ett ägg i taget , sedan gräddfil och de torra ingredienserna. Rör tills allt är blandat. Fördela i 7 stora eller 12 små formar. 175 grader i ca 25-30 minuter. Något kortare för de små.
  2. Glasyr: Vispa smör, florsocker, vaniljsocker och citronsaft krämigt. Vispa sedan i philadelphiaosten. Bred den på muffisen och garnera med strössel.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • anki431 25 november 2010

    Undrade hurdan kakao det är frågan om när mängden är så stor.Stark eller kakao som blandas i mjölk?

  • Robjoo 25 november 2010

    Nää kakaon ska blandas med det torra ingredienserna det ska bli en kraftigare chokladsmak...men inte alls för mycket stark...:-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.