Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpaj som är gott!!

 
Skriv ut

Jätte gott!!!

Ingredienser

Instruktioner

Vispad grädde och riven choklad till dekoration. Pajdeg: Nötter och choklad hackas grovt. Blanda samtliga ingredienser till pajdegen i en skål. Tryck ut smeten i en pajform och ställ den svalt. Fyllning: Vispa samman smör och flocksocker. Rör ner ett ägg åt gången. Tillsätt apelsinsaften. Värm choklad och grädde i en gryta tills chokladen smält. Rör därefter ner chokladen i äggmassan. Häll i fyllningen i pajskalet och ställ tillbaka pajen i kylskåpet. Pajen kan sedan serveras efter några timmar. Dekorera med vispad grädde och riven choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.