Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpinnar

 
  • Serverar: 40 portioner
Skriv ut

Ljuvligt mjuksega!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ihop smör och socker. Tillsätt kakao, vaniljsocker och mjöl. Vispa äggvitorna till styvt skum och rör ner dem. Klicka ut den lösa smeten i socker och rulla klickarna i strösocker så att de blir ca 5 cm långa. Lägg dem på plåt (inte för tätt) med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i 200 grader12-15 minuter.
  2. (Bli inte förskräckt över den lösa smeten när den rullar ut. Sockret förhindrar att det kladdar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.